In-lite verlichting

In-lite dealer

in-lite aanleg

In-lite dealer

Wist u al dat wij in-lite dealer zijn! Tuincentrum Werkhoven biedt een groot assortiment In-lite tuinverlichting aan. Ook staat in onze showroom verschillende soorten in-lite verlichting in de showrek gesteld, zodat u duidelijk kan zien hoe de verlichting er uit ziet.

wij kunnen u persoonlijk adviseren door de in-lite tuinverlichting in onze showroom te laten zien. Onze ervaren hoverniers adviseren u over het toepassen en verwerken van onze buitenverlichting. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak!

Neem contact op

tuincentrum werkhoven

Wilt u graag de In-lite verlichting laten aanleggen?

Tuincentrum Werkhoven is opgericht in 1970 als hoveniersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 20 medewerkers.  Onze hoveniersafdeling bestaat uit verschillende ploegen met elk hun eigen specialisme. Bestaande uit stratenmakers, hoveniers, timmerlieden en elektriciens. Hierdoor kunnen wij de aanleg van een tuin als compleet pakket aanbieden. Daarnaast is er een drietal ontwerpers werkzaam die geheel vrijblijvend een gratis ontwerp kunnen maken, met bijbehorende offerte.

Offerte aanvragen 

Tuincentrum werkhoven In-lite

Bekijk onze in-lite assortiment

×

Hallo!

Klik hieronder om een chat te starten

× Stel hier je vraag!