Ons team

tuincenrum werkhoven

Welkom

Tuinhout-utrecht.nl is de webshop dat door Tuincentrum Werkhoven is opgezet.

Op onze webshop kunt u onder andere tuinhout, sierbestrating en complete tuinverblijven bestellen. Wij bieden u scherpe aanbiedingen en een uitgebreid assortiment aan. Het assortiment wordt telkens weer met nieuwe producten aangevuld, dus hou de webshop goed in de gaten of volg onze nieuwsbrief.

Tuincentrum Werkhoven

Een mooi en kleurrijk tuincentrum in de provincie Utrecht. In de buurt van Houten en Bunnik. Met nu een uitgebreide webshop erbij bieden wij u alles aan wat een tuin nodig heeft!

U kunt altijd langskomen om onze assortiment sierbestrating, tuinverlichting, tuinhout en buitenverblijven te bezichtigen in onze showroom.

Ons tuincentrum

Een zeer breed assortiment vindt u bij ons; van xl bomen tot perkplanten, van sierbestrating tot tuinhout.

Door de combinatie met ons hoveniersbedrijf kunnen wij u werkelijk alles bieden op tuingebied. Wij onderscheiden ons met een gevarieerd assortiment dat wij persoonlijk uitzoeken en selecteren bij diverse kwekers in Toscane.

Al onze producten kunt u op ons tuincentrum ruiken, zien en voelen.

Wie zijn wij

Tuincentrum Werkhoven is een echt familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en servicegericht werken voorop staan. De kwaliteit van onze producten en de aandacht voor de klant staan bij ons centraal. Mist u bij grote ketens het persoonlijke karakter? Bij ons krijgt u een persoonlijk advies en een heerlijk ontspannen sfeer om te winkelen.
De voordelen van winkelen op ons tuincentrum op een rij:

- Persoonlijk advies
- Zeer uitgebreid assortiment sierbestrating en tuinhout
- Ontspannen winkelen in inspirerende omgeving
- U kunt de planten ruiken, zien en voelen

×

Hallo!

Klik hieronder om een chat te starten

× Stel hier je vraag!