Offerte aanvragen

Douglas tuinhout

Offerte voor tuin materialen.

Komt u er niet uit met uw tuinmaterialen? Wilt u graag hulp bij het kiezen van de juiste tuinmaterialen? Wij kunnen voor u een complete offerte opstellen waarin u juiste tuinmaterialen geoffreerd krijgt. De totaal prijs kan misschien voordeliger uitpakken voor u!

Met onze deskundigheid en 48 jaar ervaring bij het aanleggen van tuinen, denken wij graag mee over welke tuinmaterialen u nodig heeft en de juiste hoeveelheden. U kunt bijvoorbeeld een offerte opgesteld krijgen van:

 • Nieuwe schutting
 • Terras
 • Overkappingen en tuinverblijven
 • tuinverlichtingsplan
 • De juiste hoeveelheid grond, grind en zand
 • Beplantingsplan

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een compleet plan voor het aanleggen van uw tuin? Of wilt u graag een duidelijke offerte van uw tuinmateriaal?

Ontwerp en offerte. 
Er zijn een drietal ontwerpers werkzaam die geheel vrijblijvend een ontwerp kunnen maken, met bijbehorende offerte.

 

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf

Tuincentrum werkhoven is opgericht in 1970 als hoveniersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 20 medewerkers.  Met enerzijds het tuincentrum met een oppervlakte van 25.000 m² en anderzijds een 5-tal hovenier en stratenmaker ploegen kunnen wij onze klanten op elk gebied van de tuin uitgebreide service verlenen.

Onze hoveniersafdeling bestaat uit verschillende ploegen met elk hun eigen specialisme. Bestaande uit stratenmakers, hoveniers, timmerlieden en elektriciens. Hierdoor kunnen wij de aanleg van een tuin als compleet pakket aanbieden.

Offerte aanvragen?
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder om een chat te starten

  × Stel hier je vraag!